Programok

UEFA Bajnokok ligája közvetítések ( 2018-2019 UEFA Champions League)
A 2018–2019-es UEFA-bajnokok ligája a legrangosabb európai nemzetközi labdarúgókupa, mely jelenlegi nevén 27., jogelődjeivel együttvéve 64. alkalommal került kiírásra.
A döntőnek a madridi Wanda Metropolitano Stadion ad otthont. A győztes részt vesz a 2019-es UEFA-szuperkupa döntőjében, ahol az ellenfele a 2018–2019-es Európa-liga győztese lesz, valamint a 2019-es FIFA-klubvilágbajnokságra is kijut.

Foglalj asztalt!
Budapesti nyári fesztivál
Várunk egész nyáron a margitszigeten! Budapest legszebb szigetén nyári kerthelyiséghez illeszkedő kínálattal, koktél-és fröccsbárral, ala carte étlappal várunk naplementéig. Ha nincs kedved leülni, csak sétálni például a Palatinus strand felé vagy meglátogatnád a Margitszigeti Állatkertet, még akkor is válogathatsz kedvedre, az utcára nyitott pultunkon keresztül, a helyben készült Street Food ételeink közül. Ha pedig desszertre vágysz, találsz itt még cukormentes- és minden mentes fagylaltot is.

Foglalj asztalt!
UEFA-bajnokok ligája-döntő
Továbbra is várjuk a sportrajongókat LCD-tévéinkkel és óriási kivetítőnkkel, amelyeken a világ jelentős sporteseményeit követhetik nyomon. Akár egy időben több sportesemény is tudunk közvetíteni 25 Tv-n , Led falon, Projektoron keresztül. Ha pedig esősre fordulna az időjárás, az sem állhatja útját a szórakozásnak, mert 80 fős fedett résszel és ingyenes WIFI-vel is várjuk vendégeinket!

Foglalj asztalt!
UEFA Európa Liga közvetítések ( 2018-2019 UEFA Euro League )
A 2018–2019-es Európa-liga az Európa-liga 10. szezonja. A döntőnek a bakui Olimpiai Stadion ad majd otthont. A győztes részt vesz a 2019-es UEFA-szuperkupa döntőjében, ahol az ellenfele a 2018–2019-es UEFA-bajnokok ligája győztese lesz, valamint bejut a 2019–2020-as UEFA-bajnokok ligája csoportkörébe.

Foglalj asztalt!
Állandó közvetítéseink
Magyar Válogatott ( MLSZ ) mérkőzései
Premier League – Angol Bajnokság mérkőzései
LA Liga- Spanyol bajnokság mérkőzései
Bundesliga –Német Bajnokság mérkőzései
Seria A – Olasz Bajnokság mérkőzései
OTP Bank Liga- Magyar Bajnokság mérkőzései
Kézilabda –EHF Four Final 2019 közvetítések
Vízilabda események –Waterpolo

Foglalj asztalt!