A Champs Sziget

Champs Sziget Margit-Sziget, akciós sör: Heineken

Margitszigeti duna terasz, a palatinus strand közelében

Hangulatos környezet, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok idén is csak Rád várnak a Margitsziget egyik legimpozánsabb, de laza helyén! A már megszokott babzsák Lounge-unk mellett már VIP terasszal is készülünk az idei nyárra, ahol még egy privát grillpartinak is részese lehetsz! Tartsd nálunk a saját vagy Céges rendezvényed!

2010 nyarán nyitottuk meg kapuinkat Budapest szívében, a Margitszigeten, Champs Sziget néven. A Margit híd szigeti lejárójától 300 méterre, a pesti oldalon, közvetlenül a Duna-parton található vendéglátóegységünk. Hangulatos környezet, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok alapozzák meg népszerűségünket. Továbbra is várjuk a sportrajongókat LCD-tévéinkkel és óriási kivetítőnkkel, amelyeken a világ jelentős sporteseményeit követhetik nyomon. Akár egy időben több sportesemény is tudunk közvetíteni 25 Tv-n , Led falon, Projektoron keresztül. Ha pedig esősre fordulna az időjárás, az sem állhatja útját a szórakozásnak, mert 80 fős fedett résszel és ingyenes WIFI-vel is várjuk vendégeinket! Az idei nyártól már a rossz idő sem állhatja útját a szórakozásnak nálunk, mert 120 fős fedett résszel és ingyenes WIFI-vel is várjuk vendégeinket!

Budapest legszebb szigetén nyári kerthelyiséghez illeszkedő kínálattal, koktél-és fröccsbárral, ala carte étlappal várunk naplementéig. Ha nincs kedved leülni, csak sétálni például a Palatinus strand felé vagy meglátogatnád a Margitszigeti Állatkertet, még akkor is válogathatsz kedvedre, az utcára nyitott pultunkon keresztül, a helyben készült Street Food ételeink közül. Ha pedig desszertre vágysz, találsz itt még cukormentes- és minden mentes fagylaltot is.


Miért válassz minket?

 • 01.
  Legjobb hangulatú pub a margitszigeten!
 • 02.
  A margitszigeti dunapart egyedülálló hangulatot ad a helynek, amit a belvárosban sehol máshol nem élvezhetsz!
 • 03.
  Megéheztél futás közben? Dobj be nálunk egy salátát vagy egy szendvicset! Este ha már kimerültél a szurkolásban tolj be egy champs pizzát, csak nálunk a Margit-Szigeten!
 • 04.
  Szurkolj együtt csapattársaiddal a margitszigeti naplementében, kihagyhatatlan hangulat!