A Champs Sziget

Champs Sziget Margit-Sziget, akciós sör: Heineken

Margitszigeti duna terasz, a palatinus strand közelében

2010 nyarán nyitottuk meg kapuinkat Budapest szívében, a Margitszigeten, Champs Sziget néven. A Margit híd szigeti lejárójától 300 méterre, a pesti oldalon, közvetlenül a Duna-parton található vendéglátóegységünk. Hangulatos környezet, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok alapozzák meg népszerűségünket. A már megszokott babzsák lounge-unk mellett már VIP lounge-val is várjuk kedves vendégeinket. Az új koktél-és fröccsbárunk, amely egyedülálló Budapesten, tesz minket különlegessé. Természetesen továbbra is várjuk a sportrajongókat LCD-tévéinkkel és óriási kivetítőnkkel, amelyeken a világ jelentős sporteseményeit követhetik nyomon. Az idei nyártól már a rossz idő sem állhatja útját a szórakozásnak nálunk, mert 120 fős fedett résszel és ingyenes WIFI-vel is várjuk vendégeinket!

A Margit-sziget a Duna egyik szigete Magyarországon, Budapest területén, Margitsziget néven a főváros egyik városrészét alkotja. 2013-ig Budapest XIII. kerületéhez tartozott, azóta egyik kerülethez sem tartozik. Néhány szállodát, vendéglátó-ipari egységet és sportlétesítményt leszámítva épület nincs rajta, voltaképpen a fővárosiak óriási parkja középkori szakrális építészeti emlékekkel, szoborsétányokkal, kisebb tavakkal. A gépjárműforgalom – autóbuszok és taxik kivételével – tilos, várakozásra az Árpád hídról megközelíthető parkoló szolgál. A 2012-es népszámlálás szerint a sziget lakónépessége 3 fő volt, a lakások száma pedig 3.

Vállaljuk különböző rendezvények lebonyolítását is! (legénybúcsú, leánybúcsú, szülinap, céges parti stb.


Miért válassz minket?

 • 01.
  Legjobb hangulatú pub a margitszigeten!
 • 02.
  A margitszigeti dunapart egyedülálló hangulatot ad a helynek, amit a belvárosban sehol máshol nem élvezhetsz!
 • 03.
  Megéheztél futás közben? Dobj be nálunk egy salátát vagy egy szendvicset! Este ha már kimerültél a szurkolásban tolj be egy champs pizzát, csak nálunk a Margit-Szigeten!
 • 04.
  Szurkolj együtt csapattársaiddal a margitszigeti naplementében, kihagyhatatlan hangulat!