Rendezvények
és fesztiválok

Margit-sziget rendezvényhelyszín

A Champs Sziget nemcsak egy egyszerű nyári budapesti terasz- egy 400 fő befogadására képes nagyszerű rendezvényhelyszín is , mely örömmel várja a Céges rendezvények, Company Eventek, baráti összejövetelek, állófogadások, bankettek, leány és – legénybúcsúk vagy éppen csapatépítő tréningek befogadását is. Lehetőség van továbbá koncertek szervezésére, sajtótájékoztatók, termékbemutatók vagy testépítő tréningek lebonyolítására is. A Margitszigeti szabadtéri színpad közelsége nagy előnyt jelent szervezett programlátogatás esetén, mivel az előadások kezdetét figyelembe véve tudunk kisebb csoportok részére büféasztalos vacsora lehetőséget kiajánlani.

Budapest legszebb szigetén nyári kerthelyiséghez illeszkedő kínálattal, koktél-és fröccsbárral, ala carte étlappal várunk naplementéig. Ha nincs kedved leülni, csak sétálni például a Palatinus strand felé vagy meglátogatnád a Margitszigeti Állatkertet, még akkor is válogathatsz kedvedre, az utcára nyitott pultunkon keresztül, a helyben készült Street Food ételeink közül. Ha pedig desszertre vágysz, találsz itt még cukormentes- és minden mentes fagylaltot is.,

A Champs Sziget térképe

Rendezvényhelyszín foglalás

Jelenleg rendezvényfoglalási igényeket kizárólag telefonon fogadunk!

+36 20 471 0029

Miért válassz minket?

Margit- Sziget

A legjobb hangulatú pub a margitszigeten!

Streetfood, Gyros, Pizza, Hamburger

Megéheztél futás közben? Dobj be nálunk egy salátát vagy egy szendvicset! Este ha már kimerültél a szurkolásban tolj be egy champs pizzát, csak nálunk a Margit-Szigeten!

Duna part

margitszigeti dunapart egyedülálló hangulatot ad a helynek, amit a belvárosban sehol máshol nem élvezhetsz!

Champs Sziget hangulat

Szurkolj együtt csapattársaiddal a margitszigeti naplementében, kihagyhatatlan hangulat!